Huisregels Wellness ruimte Barrucha

 1. Het saunacomplex is volledig rookvrij
 2. Verplicht gebruik van handdoeken in sauna.
 3. Het is niet toegestaan producten toe te voegen in het zwembad, de jacuzzi of de sauna's.
 4. Verplicht de voeten te desinfecteren.
 5. Eigen drank en eten zijn niet toegelaten.
 6. Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.
 7. Huisdieren worden niet toegelaten.
 8. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen.
 9. Ook na elk bezoek aan de Finse sauna, de infrarood sauna of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de jacuzzi of het zwembad gaat.
 10. Mensen met lang haar moeten hun haar in een staart doen alvorens in de jacuzzi te gaan.
 11. Verboden te duiken in het zwembad.
 12. Wij verzoeken u uw reservatie steeds te bevestigen met een voorschot. Dit voorschot bedraagt 50 % van het totale bedrag. U kunt hiervoor langskomen of het bedrag storten op het rekening nummer
  IBAN : BE98 7795 9272 4493  . Gelieve bij overschrijving bij mededeling de datum van het arrangement + naam arrangement + uur van arrangement.
 13. Op het einde van de door u gehuurde periode, dient u zich naar de uitgang te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het privégedeelte, rekenen wij € 20 per kwartier aan die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.
 14. Barrucha kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld. Barrucha zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.
 15. Wanneer schade aangebracht wordt aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden. Indien de ruimte om deze reden gesloten moet worden, betaalt U een schadevergoeding van € 500,00 per dag.
 16. Annulaties dienen minimum 72 uur op voorhand te gebeuren om uw voorschot te kunnen behouden. Er worden geen voorschotten terugbetaald.
 17. Badslippers zijn verplicht. Deze zijn steeds in de prijs inbegrepen. 
 18. Barrucha heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.
 19. Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen Barrucha en onze klanten is de rechtbank van Oudenaarde bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.
 20. Iedereen die een reservatie maakt bij Barrucha verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.